Nieuws 2023

2 september Zaterdagtraining met René Maas, een zeer geslaagde training.

 


1 augustus Oproep van de SIN ivm vermissing in Den Haag. Er was al snel bekend dat de persoon vlak na de oproep weer terug is gevonden door het VST.


31 juli Rachel is aangesloten als nieuw lid van de ROZld.


28 juli Caroline en Marc zijn toegelaten als Buddy bij de SIN.


22 juli Gezamenlijke oefendag Politie-SIN voor Buddy’s. Op deze dag heeft Mirella voor Viper de reddingshondenriem gekregen.


1 juli was een zeer geslaagde feestelijke dag met een training, navigatie oefening en als afsluiter een heerlijke en gezellige BBQ.

Dit jaar bestaan wij 10 jaar!

 

Wij vieren dit op 1 juli vanaf 9:00 - 12:00 op de parkeerplaats van de Heemtuin in de Hollandse Hoeve met een leuke training die toegankelijk is voor iedereen die met ons mee wil kijken.


22 juli bestuursvergadering.


16 juli Instructeursbijeenkomst bij de SIN waarin theorie over het maken van een zoekplan en de examen opbouw is besproken. We hebben weer nieuwe inzichten mee gekregen.


16 juni Oproep van de SIN ivm vermissing in Vorden. Er was al snel bekend dat de persoon vlak daarna is terug gevonden. Daardoor niet aanwezig geweest.


10 juni Oproep van de SIN ivm vermissing in Overloon. Aangemeld en hele dag gezocht. Persoon is de volgende dag gezond terug gevonden.


Vanaf juni is Myrna aangesloten als nieuw lid van de ROZld.


30 april Zaterdagtraining met René Maas, een geslaagde training op een bijzondere locatie met DSSD.


Vanaf april is Sander aangesloten als nieuw lid van de ROZld.


4 maart Zaterdagtraining met René Maas, op wederom een fantastische trainingslocatie, in de omgeving van Werkhoven.


1 maart Theorieavond, met onderwerpen als organisatie, coaching, motivatie, jachtdrift en werking van de neus van de hond. Het was het een leerzame avond.


23 februari Oproep SIN ivm vermiste persoon omgeving Woudenberg. Helaas is deze persoon de volgende dag overleden aangetroffen door de politie en VST.


18 februari Na eind vorig jaar de bijeenkomst voor buddy’s gevold te hebben, heeft Cees aan de gezamenlijke oefendag LE Politie - SIN mee gedaan. Hierna heeft hij een positieve evaluatie gehad en is opgenomen op de buddy inzetlijst van de SIN.

 

Vanaf nu kan hij ook opgeroepen worden voor inzetten van de SIN.


4 februari Een zeer leerzame, interessante en gezellige trainings-/ instructie dag gehad bij Reddingshondenvereniging Z.O.N. We hebben heel veel nieuwe informatie meegekregen om in onze trainingen mee aan de slag te gaan.


17 januari Oproep SIN ivm vermiste persoon. Deze is later in goede gezondheid aangetroffen.