Nieuws

Donatie voor Reddingsorganisatie Zeeland

 

GOES - Hondenschool Goes heeft een donatie van 460 euro gedaan aan Reddingsorganisatie Zeeland.

 

Reddingsorganisatie Zeeland leidt honden en hun geleiders op tot teams die vermiste personen kunnen opsporen. Overheidsinstellingen en particulieren kunnen kosteloos een beroep doen op deze speurteams. De honden binnen de stichting worden opgeleid om zowel levende als overleden personen te vinden, op het land en op het water. De organisatie is blij met de gift van Hondenschool Goes, omdat ze afhankelijk is van donaties.

 

Bron PZC

 


Ledenstop is opgeheven

Stichting ReddingsOrganisatie Zeeland bestaat inmiddels 5 jaar. Na een jaartje een ledenstop te hebben gehad hebben we weer capaciteit om nieuwe combinaties op te leiden. Er is weer plaats voor enkele nieuwe honden met geleiders. U kunt zich hiervoor aanmelden per email of telefonisch.

Email: info@rozld.nl

Tel:    06-29031275

U kunt dan de eerste 4 trainingen mee kijken zodat u een goede indruk krijgt wie wij zijn en wat wij doen.


Duiker bij waterwerk

Bij de trainingen voor het zoeken op water kunnen we voortaan gebruik maken van een tweetal duikers.  Zeker voor beginnende honden wordt zon spelenderwijs duidelijk gemaakt dat een slachtoffer ook onderwater kan zijn.


Rit naar Noordkaap haalt €3000,= op voor Reddingshonden

Pieter Janssen uit Zoutelande en Jesse Meliefste uit Westkapelle hebben 3000 euro opgehaald voor Reddingsorganisatie Zeeland, een organisatie die met honden op het water naar slachtoffers zoekt. De mannen reden op en neer naar de Noordkaap. 

Tijdens een van de etappes van Expeditie Noordkaap zien de mannen het Noorderlicht. 
(foto: Jesse Meliefste)

Oproep op Omroep Zeeland helpt Reddingsorganisatie Zeeland aan een motor voor de boot

In december 2017 werd Reddingsorganisatie Zeeland uitgenodigd door Omroep Zeeland om de Stichting meer bekendheid te geven en mogelijk dat er sponsoren zich aanmelden voor bij te dragen aan de aanschaf van een motor voor de reddingsboot.